U četvrtak 1. travnja iza 17 sati za promet će se otvoriti dionica Ulice Matije Gupca od Ulice Jerka Machieda (prema zapadu) do Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Proteklih mjeseci na ovom dijelu ulice zamijenjena je vodovodna i kanalizacijska mreža s kućnim priključcima, energetske i telekomunikacijske instalacije. Duž dionice je uređen novi nogostup i priprema za zamjenu stupova javne rasvjete. Sljedećih nekoliko dana još će se obavljati radovi na nogostupu koji neće utjecati na odvijanje prometa.

Otvaranjem ove dionice započinju završni radovi u Ulici Matije Gupca od Ulice Jerka Machieda do Ulice Petra Preradovića što donosi novu privremenu prometnu regulaciju.

VAŽNO: Privremeno će se iz Machiedove ulice moći skrenuti samo desno, Karla Vipauca se vraća na stari režim prometa

Sa Šubićevca prema centru grada moći će se Ulicom Jerka Machieda, ali isključivo desno u ulicu Matije Gupca, prema Hrvatskom zavodi za zapošljavanje i Ulici Stjepana Radića.

Ulica Karla Vipauca vreća se na stari prometni režim. Njom se prometuje jednosmjerno od Ulice Stjepana Radića prema Ulici Matije Gupca. Duž ulice opet s radom kreće ulično parkiralište.

Radovi na dijelu Ulice Matije Gupca od Ulice Petra Preradovića do Mariborske završiti će krajem travnja. Do tada ulice Petra Preradovića i Bože Peričića će biti slijepe ulice, odnosno iz njih se neće moći ni prema bolnici, ni prema Rokićima.

U Triglavskoj ulici na snazi ostaje privremena regulacija.

Stanarima na dijelu obuhvata radova prometovanje i parkiranje bit će omogućeno u skladu s mogućnostima, u dogovoru s voditeljima gradilišta.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju i posebno vode računa o privremenoj prometnoj signalizaciji.