U subotu 5. lipnja iza 16:00 sati za sav promet bit će otvorena i zadnja dionica Ulice Matije Gupca od križanja s Jerka Machieda uz Hitnu pomoć do Ulice Petra Preradovića. U protekla dva mjeseca su na ovoj dionici zamijenjene vodovodna i kanalizacijska instalacija s priključcima, ugrađena plinska instalacija, postavljena nova DTK mreža, te zamijenjena javna rasvjeta duž ulice.

Otvaranjem Ulice Matije Gupca prestaje privremena prometna regulacija koja je bila na snazi.

VAŽNO: Mijenja se smjer prometovanja Triglavskom ulicom

Posebno upozoravamo vozače da se Triglavskom ulicom mijenja smjer prometovanja. Do Ulice Matije Gupca ili prema Rokićima iz pravca Baldekina može se Triglavskom ulicom do Ulice Bože Peričića i zatim dalje.

Radovi na postavljanju kamenog opločenja kod Crkve sv. Frane i Ulici I.G. Kovačića  su također završeni, sljedećih par dana još će se obavljati radovi završnog čišćenje kamena i ugradnje pokretnog stupa na ulazu u ulicu.

Od svih gradilišta u Šibeniku, ostalo je otvoreno još samo gradilište u Ulici Nikole Tesle. Tu su nedavno završeni radovi Težačke do Paška Zjačića. U tijeku su radovi na dionici od Ulice Paška Zjačića do Puta gimnazije koji će završiti u rujnu.